Endelig blev de mine!

Jeg fik dem! Det er selvfølgelig Dior skoene jeg taler om, og de har faktisk været mine siden jeg i slutningen af februar var en tur i Paris. Jeg havde ellers hørt at de var udsolgt i hele byen, men jeg havde heldet med mig på Avenue Montaigne, hvor der netop samme dag var åbnet en ny Dior butik – og de havde altså skoene. Som de eneste i Paris. Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg ville slå til, hvis jeg skulle være så heldig at finde dem, og følte lidt at skæbnen ville at jeg skulle have dem. I går havde jeg dem på for første gang, og jeg er sikker på at de har en del af skylden for at dette Instagram billede pt er mit mest likede og mest kommenterede i 2017.

Den opmærksomme læser har måske bemærket, at jeg er lidt fraværende på bloggen for tiden, men det er der en god grund til. Om bare 2 uger kommer der nemlig til at ske store ting herinde, og indtil da håber jeg I vil bære over med mig og mine lidt sløve updates. Jeg glæder mig til at tage jer med på mit næste eventyr!

Marie xx

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  1. De er så fine 🙂

    I øvrigt, hvis du overvejer at sælge din Chanel Cuba Libre t-shirt, er jeg meget interesseret.