RIKA blouse

NUORI supreme moisture mask

TOTEME trousers

LOVE STORIES underwear

TOTEME coat

KJÆR WEIS cream blush

RIKA cardigan

CARVEN skirt

Giveaway: Vind et gavekort på 5000 kr.

Juletid er gavetid, og derfor har jeg teamet op med den nye danske webshop Nori Nori, der ikke er mere end et par måneder gammel, men som allerede er blevet en favorit hos mig. Carven, Rika, Totême, Yvonne Koné og Lovechild 1979 er bare nogle af de lækre mærker du finder hos Nori Nori og jeg er virkelig glad for at kunne forkæle en af jer med et gavekort på 5.000 kr. til at shoppe for.

Alt du skal gøre er, at klikke dig ind på Nori Nori, og finde dit favorit-item. Fortæl hvilken ting du drømmer om i kommentarfeltet herunder, og så trækker vi en tilfældig vinder tirsdag d. 29. december kl. 20.

Vinderen får direkte besked og vil blive annonceret på denne post. 

Klik dig gennem galleriet og se 10 af mine favoritter fra Nori Nori. Jeg må eje de Totême bukser.

To kick off the festive season I have teamed up with the new Scandinavian online store Nori Nori, and we’re giving away a gift card of 5000 DKK! Nori Nori is only a few months old but has quickly turned into one of my go-to online stores with a selection of some of my favourite brands such as Carven, Rika, Totême, Yvonne Koné and Lovechild 1979.

To enter the giveaway all you have to do is to go visit Nori Nori and pick your favourite item. Let me know which item you would love to have in your wardrobe by commenting on this blogpost (simply let me know by link or style name). The winner will be found on November 29th 8pm cet, and will be announced on this blog post.

Click through the gallery to see 10 of my favourite pieces found over at Nori Nori. I’ve got to have those Totême pants!

291 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 1. Uh, jeg skulle helt sikkert have en masse lækkert undertøj fra Love Stories!! Dét tror jeg både min kæreste og jeg ville blive glade for! #fingerscrossed

 2. Jeg har været vild med Chelsea frakken fra Toteme siden jeg så den første gang! Den ville keg helt klart købe hvis jeg vandt 🙂

 3. De har nogle utrolig flotte ting på deres webshop, men hvis jeg SKAL nævne én ting, så må det være Yvonne Koné ankelstøvlerne i blå. Dem ville jeg gerne eje i en str. 39 😉

 4. Jeg har drømt om TOTEME Chelsea frakken i flere måneder, og den står på topen af min ønskeseddel selvom jeg ved at jeg ikke får den..
  You want what you can’t have (but maybe I can have it haha)

 5. Hvis jeg er så heldig at vinde, så skal jeg have den VANVITTIGE LÆKRE mørkeblå uldfrakke fra Carven. Jeg har da aldrig set noget lignende! Den må jeg eje, og jeg håber det bliver muligt med den vilde præmie 🙂

 6. Øj en flot præmie Marie <3
  Jeg drømmer om at forlænge vores rejse til når foråret engang begynder – desværre bliver det ved drømmen, da pengene efterhånden er brugt op 😛
  De her støvler er vanvittigt smukke og dem drømmer jeg lidt om at spadsere rundt i når jeg alligevel kommer hjem til kulden http://norinorishop.com/shop/ankelstoevle-2/
  Knus :-*

 7. Så fik jeg lige øjnene op for en ny webshop 🙂 Wow! Der er mange ting, jeg ønsker mig og drømmer om, så det er ikke til at finde en enkelt favorit.

  De blå stiletter/støvletter fra Yvonne Koné står højt på listen sammen med den bordeaux/lyseblå crepe-skjorte og den prikkede skjorte med bindesløjfe fra Britt Sisseck. Og Lavarone-skjorten fra Totême er også RET fantastisk 🙂

 8. Helt sikkert et sæt undertøj fra Love Stories. Jeg er utrolig dårlig til at købe nyt undertøj til mig selv, så det vil være en perfekt julegave til mig selv 🙂

 9. Hi! It was hard choosing but I think I’ll choose the TOTEME coat. Something so simple yet so classy. And well needed because I live in Sweden, Malmö and it’s getting really cold here.. Håller tummarna!

 10. Jeg er – og har længe – drømt om at kunne spare op til et par Yvonne Koné stiletter. Og de her pumps er fuldstændig fantastiske. Ligesom askepot er jeg sikker på at den vil sidde som skabs til min fod – så vinder jeg vil det helt klart være mit første køb! Og ja måske også de fine totéme bukser Forresten, tak for dig og denne fine konkurrence

 11. Jeg ønsker mig virkelig meget striktrøjer, da alle mine er udslidte, hullede eller plettede – så går lidt en træls vinter i møde. Dem fra Carven og Lovechild er helt perfekte, jeg vil kunne bruge dem i årevis..

 12. Uh wepshoppen har de mest fantastiske mærker, men jeg er forelsket i Malika jakken fra Lovechild, og så er jeg begejstret for at man endelig kan få Block Heel sling back’en fra Yvonne Koné ❤️❤️❤️

 13. Super fed konkurrence!

  Jeg drømmer om de røde pumps fra Yvonne Koné, da de passer perfekt til min sorte kjole, jeg skal have på til årets julefrokost. De er super chic og elegante!

  Jeg krydser fingre! 🙂

 14. Åh sikke mange lækre mærker! Jeg har været inde og lure lidt, og især en ny vinterjakke står højt på ønskelisten. En frakke fra Toteme (Chelsea frakke) vil passe så fint 🙂 glædelig jul! (det må man vist godt sige nu når første advent allerede er imorgen)

 15. Jeg er helt forelsket i Rikas Hunter jakke i rulam – men realistisk set ville jeg nok helst have Yvonne Kones støvletter – de er perfektion. Glædelig 1. advent, Marie.

 16. Jag behöver verkligen ett par Totême jeans! Så snygga! Behöver över huvud taget uppgradera min garderob & hoppas därför på att vinna!!

 17. TOTEME CHELSEA COAT.

  I’m from Poland, and here we have strong and sharpy cold days this season. I love winter, when I feel comfy and chic in the same time! Chelsea Coat means for me everything what I should talk about perfect winter. It’s cosy, fluffy, and toned by its elegant shapes. Compared with little crazy shoes, or Vans will be look eclectic and I swear, It must be ended with success! What more? We need here in Poland more fantastic clothes! And Im pretty sure, you are in love with this Coat long time before me. 🙂

  kisses from Warsaw!

  Bea.

 18. Helt klart Rika blusen! Har kigget på den sååå længe nu. H&M har lavet en lignende, dog med lidt pufærmer hvilket jeg ikke er fan af. Så krydser fingere for jeg endelig kan få fat i blusen gennem her.

 19. I see myself wandering around in a CAPRI SHIRT from TOTÊME. It is so versatile and so chic – a true and dreamy staple.

 20. Jeg tror min kæreste ville sætte pris på – og ikke blive alt for mobset over at modtage – en Nuori
  Vital Facial Cream. Det er jo altid rart at kunne gå lidt til værks på de ulmende rynker (som kun man selv kan se)

 21. People’s Republic of Cashmere
  ROUNDNECK ORIGINAL i rød, gaah, fordi jeg lige har fået mit første job og ville ønske jeg havde noget tøj der signalerede jeg havde lidt bedre styr på mit liv 😉

 22. Jeg har længe SUKKET over Totêmes Chelsea jakke, som i mine øjne er den ultimative jakke. Jeg krydser fingre for at vinde, da jeg godt kunne bruge en ny vinterjakke 🙂

 23. … it’s so hard, but my choice is Totême Lavarone shirt … Kind regards, Addicted to Stripes:)
  Ps. Thanks so much for the endless inspiration.

 24. Wow en fantastisk konkurrence. Jeg ville spæde lidt til og investere i A-line lædernederdelen fra Carven. Et klassisk stykke tøj, der forhåbentlig kan følge mig de næste mange år.

 25. Jeg er helt tosset med den lange grå frakke fra Lovechild 1979. Den ville jeg købe og aldrig tage af igen, hvis jeg vandt!

 26. Først: sikke en frækkert af en giveaway, den seriøs!

  Jeg kan ikke helt begrænse mig, jeg er først og fremmest begejstret for at få et hint om denne overdrevet lækre shop, så jeg håber at jeg må komme med flere ønsker;

  Totême frakken – meget smuk!
  Britt Sisseck skjorte

  Og så er jeg ret vild med sortimentet af skønhedsprodukter!

  Kjær Weis blush brush samt creme blush.
  Facial oil, vital foaming cleanser samt supreme-c serum treatment fra Nouri!

 27. Det må helt klart være Lovechild 1979’s Gabi bluse. Den er bare i det fineste print med de fineste detaljer og ville blive hængende i mit klædeskab meget meget længe.

 28. Jeg har svært ved at vælge der er så mange flotte ting, så jeg har to favorit-items, det er TOTEME coat og den anden er MUMBAI STOCKHOLM ring 🙂 Enkelt, simple men perfekt.

 29. Jeg drømmer om Lovechild 1979-kjolen “GAIA”, som med sit nattehimmelprint “Total Eclipse” er helt drømmende i sig selv.

 30. Jeg er fuldstændig forelsket i armbåndet
  GRACE BIRD BRACELET fra Mumbaistockholm. Jeg kunne godt bruge det i min armbåndssamling:-)

 31. Jeg ønsker mig mørke røde tidsløse pumps fra Yvonne Koné!
  det er svært at komme ud af sneakers men 2017 bliver året hvis jeg ejede disse!
  fingers crossed!

 32. Glædelig bag jul og et super spændende nytår ønskes.
  Hold da op et dejlig præmie du har her.
  Jeg elsker tøj fra Nori Nori og denne her vil jeg elske at kunne bære:http://norinorishop.com/shop/masella-blazer/
  Og så denne nhttp://norinorishop.com/shop/mila-nederdel/ederdel under:
  Tak for at jeg er blevet tippet om fashion gennem året her på din dejlige blog og jeg glæder mig til nyt i 2017:-)